Followers

Sunday, May 22, 2011

So,,, this is my story.....

Arrgghhhhh,........
(sedang menggeliat,, bru bngun tido ne.....)
Wake up in the morning feeling like P.Diddy.......
Ok, sudah....!!!! mamai2 lg masi ne...

Huhuhu...agak lama aq mendiamkan diri kan..??? Walaupun ada beberapa event besar, tp blog aq agak sunyi tnpa khbar berita. Okla,, aq nak citer la ne, tp bukan nak citer semua yer.... citer skit2 jer sbab this is my story....heheee...  ^_^

First, Sambutan Hari Guru Peringkat IPG Kampus Gaya... Totally, terrible for me... not the sambutan as a whole, but my performance as I am dancing the Tarian 1 Malaysia. AKU LUPA STEP.........!!!!!!!!!!!!! Itulah persembahan terburuk aq setakat ini... Tp yg peliknya, rmai lecturer n kwan2 aq ckp, "Its good," "You've done a great job,".... Maybe dorg ter 'impressed' ngan ending tarian kami yg men angkat2 tu.... hahah.... tp yg penting, dorg semua terhibur n Puan Pengarah pun aq sempat jeling2 time menari tu, dan dya pun terhibur, siap senyum2 lg.....  ^_^

Tarian India

Kumpulan Penari IPG Kampus Gaya


Secondly, the dramatization of Macdepp, (adaptation of Macbeth). This dramatization is a compulsory for TESL student as this is part of our assignment. So I'm doing just a minor character, soldier n Segah (Siward). Sekarang, terjawablah persoalan blogger2 semua ttg post aq sebelum ini yg aq nak g berperang tu...??? Kami wat scene berperang la tu, kat padang. Aq kan soldier...hahaha...^_^ This dramatization we twisted it with different setting, costume of Sabahan and Sarawakian, theme, and add a little bit of comedy's element. All of the audience were satisfied and for sure they're entertained by our performance....

A big family of TESL Sem 2 Jun 2010 intake...



Ptg ne ada dinner lg, kat upperstar, (aq xtau kat mna tu.....). Its actually for our farewell as this is the end of semester 2 n as our farewell with Miss Eva, our lecturer.....

See you then, bubye...!!!!!  ^_^