Followers

Wednesday, May 18, 2011

Tayang header baru... haha....!!!

Di keheningan malam, termenung ku berseorang.... x lena mata di pejam....  sbab sda tidur petang td..... hehee, rosak lagu Ruffedge tu. As usual, aq update blog without no reason pun. Xda pa2 nak ckp coz nothing special happen. 

-
-
-
-
-
-
-
-
-

Okla,,,, terus terang la aq ckp,,, aq sja jer update blog ne sbab nak promosi blog title aq yg baru ne. Aq tau,, aq cheap luck (ciplak) blog title ne dr movie 'Another Cinderella Story'. Bru jer aq tgk movie tu, citer dya best n aq rsa sesuai tuk jadi blog title aq. Ada yg x setuju...??? Kalo x setuju, sila letak dua2 tgn d bahu dan mata pndang ke atas ya.... mcm gmbr kat bawah ne.....


Hahahahahaha.........!!!!!!!!! Aq suka tgk gmbr ne, sbab lucu... 1000x tgk pun aq masih rsa lutchu jgak....



Nak citer psal benda tu, tp malas la pla sbab its not official yet..... 


Apa2 pun, doakan aq berjaya ya.... By the way, ni soal hidup mati ne...... 

AKU NAK PERGI BERPERANG ESOK PAGI...!!!!!

Dgn berbekalkan senjata yg aq ada, (eh  eh... ada ka senjata aq...???) harap2 bkan aq la yg akan mati dlm perang tu esok. Malas nak baring kat tgh pdg dgn baju putih aq tu..... Nak tau perang apa...??? tunggu la esok aq hupdate blog aq ye... shhh.... to be continue.....   ^_^

Keep motivated...!!!  See ya......