Followers

Sunday, April 3, 2011

I'm In a Train....!!!!!

Assalamualaikum dan salam ceria semua......  ^_^

Hari ini.....????? yeah..... terus2an aq happy.... happy sangat coz ada kawan2 aq yg bawa naik train.... So excited la, sbab aq kan baru first time naik...... at least dpt jugak la merasa....... happy sangat2x ne...... HAAPPPPPYYYYYYY.........!!!!!!!!!!!!!!!! 

Dalam perjalanan ke Beaufort naik train tu, ok laa..... perjalanan smooth jak.... sesekali mataku di curi oleh pemandangan  d luar keretapi yg belum pernah ku lihat sebelum ini,, (aduhh... macam bahasa novel pla.....) walaupun perjalanan tu biasa2 jak, (no nusic, no TV, no entertainment,..) but still aq terhibur dgn kelibat ragam2 manusia yg turut sama berada dalam keretapi tu....apatah lagi melihatkan telatah klasmate aq, Mad, yg sgt melucukan membuatkan perjalanan yg kira2 2 jam tu x terasa..... setibanya d Stesen Keretapi Beaufort, trus beli tiket balik ke Tanjung Aru...(takut kehabisan tiket...) Dapat juga aq menjejakkan kaki ke Beaufort...

Haaa...... ne lagi satu citer yg aq nak citer ne.... Dalam ke ' excited ' an ku bergambar kat Stesen Beaufort tu, aq tlah mengalami satu hentakan kepala yg kuat d kepala setelah aq tidak menyedari ada tugu roda keretapi kat atas kepala aq..... Aq kata " aduuhh....!!!! "   >_<  sakit tu mmg sakit, tp yg peliknya, kepalaku tidak menunjukkan sebarang kebenjolan, mahupun pendarahan..... tetapi, sebaliknya yg berlaku apabila gigiku pula yg tetiba merasa sakit...... aduhh..... masih sakit gigi  sekarang ne....  >_<

Kemudian, kami menuju kembali ke Tanjung Aru, tmpat d mana kami bertolak td.... (tidakk..!!!!!! sgt skema bahasa saya ini....) dengan berbekal kan sedikit snake snack yg telah dibeli, kami menuju la jalan pulang..... Dalam perjalanan pulang, (menaiki train) tersangkut pula kat traffic jam kat Papar..... sekali lagi,,... aq dapat menjejakkan kaki kat Papar.... yeah......!!!!!  ^_^

Setibanya d Tanjung Aru, decide nak p makan malam...hehee... buffet.... sngat mewah ya dinner kami..... al maklumlah,,,, elaun sda kluar ......  ^_^ Hehehee... mmg fully loaded la makan .... semua kami kekenyangan.....

Sangat beshh ya hari ini.... jalan jak kerjaku, smpai kerja n assignment hampir aq lupakan.....ok la,, enough wit enjoy, pasne get back wit my work..... dah la next week busy, nak langsaikan hutang assignment n homework lg......

Lesson for today, janganlah anda menghantukkan kepala anda kerana gigi yg akan merasa sakitnya...... huhu,,, double meaning tu..... harap kamu paham la ek.....???  ok la,, da pnjang sgt entry kali ne.... nanti bila aq da dapat picture, next entry aq masukkan picture aq naik train ok.....??? Luv u all...... see u next time.....!!!!!   ^_^