Followers

Saturday, April 23, 2011

Gersang, lalu aq tidur bersamanya.....

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.....

Haa....... ne lagi stu ne, nmpak je tajuk cmtu, trus buka ya.... hehee... nakal la kamu ne.... 

Pada satu malam yg dingin dan gelap kat bilik aq, hehee... aq buka Facebook, jawab notification, then trus watch ANTM.... 
Tiba-tiba......kedengaran satu suara memanggil, aq pun toleh la ke kiri. Rupa-rupanya, kawan setia aq duduk kat situ. Aq je yg x perasan. Dia kata, marilah sini, mari lah dekat ngan aq. Mataku, tiba2 berubah selepas melihat bentuknya dan keselesaanya. Aq akui, aq cukup tergoda ketika itu. Aq kata, sekarang x boleh, aq nak abiskan citer ANTM aq dlu, da smpai peringkat penyingkiran da ne..... Tp dya tetap memaksa jgak, dan kali ini, aq da x tahan da sbab da smpai tahap kegersangan sda ne. Aq bngun dari kerusi aq, dan duduk dkat ngan dya. Aq selak kain dya, dan trus aq rebahkan tubuh ini di badan dya yang luas terlentang. A nikmati keselesaan dan kepuasan bersamanya, melepaskan segala kegersangan yg tersimpan sepanjang hari itu. Kemudian kami lena dibuai mimpi bersama.

Tnpa disedari, laptop aq masih lagi terpasang. Mataku terjaga. Jam menunjukkan pukul 2.30 pg. Aq bngun dari pelukannya kembali ke meja belajar aq dan aq lihat Facebook page masih lagi on. Ada pla seorg kawan aq ne ,  masih lg online dan dya chat ngan aq. hurmm,, bergaduh kami dalam chat pagi2 buta tu.... Tp akhirnya aq jgak yg menang. Tiba2, dya panggil aq lg, marilah sini, masih awal lagi nak bngun..... Aq off kan laptop dan kembali tidur bersamanya......

Sekarang aq da bngun daa, (op koz la, kalo x siapa yg menaip entry ne?  ^_^)  Dya masih lg berbaring d situ. Aq amik kain dya, aq lipat kemas2 and then aq kemaskan pakaian dya dan kemaskan kepala dya. OH KATILKU......!!!!!!!!!!! how I love u every night..... tmpat aq melepas segala kepenatan di waktu pagi....

Ehhh........apa kamu pikir tu..???? hehee... jgn nakal2 ya.... kalo kamu pikir yg benda "tuuuuuttt" tu, hehee, kamu mmg nakal. Kalo kamu x pikir benda "tuuuuuuttt" time baca entry aq ne, hehee, bagus and keep it up! Kalo yg dah tau apa benda tu while reading my entry, sshhuuuuhhhhh...!!!!! diam2, jgn bising.......

Luv u all....... see ya.... bubye....!!!!!!  ^_^