Followers

Monday, March 7, 2011

Tadaa....!!!! me again...??? rindu aq tak..???

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, 
kaifa ha lukum..????
Alahamdulillah, ana bi khair....

Teringat pla waktu zaman sekolah menengah, cakap Bahasa Arab kat kelas... Mmg betul la kata org, zaman sekolah adalah saat yg paling indah dan paling manis dalam hidup. Rasa mcm nak di putarkan masa n kembali ke zaman itu jak... tp, let bygone be bygone.... yg sudah tu sudah.... Mmg kalo saat manis tu slalu d kenang, slalu rsa mcm nak kembali ke zaman tu jak. Tp kalo kenangan pahit, huhh....!!!!!  malas la nak pikir...... >_<

Sempena baki kuliah yg hanya tinggal lebih kurang 4 hari jak lg, aq nak update la blog aq yg da lama terpinggir, langsung x d jenguk. Dan daripada pemerhatian aq jgak, statistik blog aq menunjukkan peningkatan, means bertambah jumlah pengunjung dan pembaca. Namun bilangan komen n chit-chat sgtlah mendukacitakan,, blog aq x semeriah dulu lg. Apa boleh buat kan... x kisah la bha, yg penting aq happy ngan c dya yg tersayang, kan3x....??????

Ok, smbung citer balik, tggal 4 hari jak lagi aq berada kat IPG Gaya ne. Bukannya aq nak meninggalkan IPG tp ...... wait 4 it........... its HOLIDAY..........!!!!!!!!!!!!!!!!
start 12 hb ne cuti pertghan antara semester, so aq nak balik Beluran la.. memandangkan adik aq pun akan pulang dari PLKN nanti and result SPM dya akan kuar 14hb, so, aq la yg d tugaskan utk mengatur perancangannya utk melanjutkan pelajaran, dgn bimbingan mak cik aq jgak. Lg stu, aq mmg rindu ngan famili kat kampung... rindu sgt.... nak tgk rumah baru nanti.... hari tu da kmas daa... tp blum tinggal lg...

Td n the next following three days, we have Mock Exam. Aq cuba utk menjawab paper Language Description dgn sedaya upaya td. Overall, aq puas hati la coz dapat jawab suma soalan td, tp not sure betul ka yg aq jawab tu. Tomorrow ada paper Language Development lg tp aq blum lg study, ada ka Facebook n Blogging dulu d utamakan...?????? aiyyoooo..... susah la ini macam...
Hari Khamis ne ada lagi smbutan MaulidurRasul peingkat IPG Kampus Gaya. huhu,, smbutan tu da lma kena tangguh, harap2 kali ne betul2 jadi la.... then, tomorrow nya  tu mmg aq mood cuti sda,. time tu masi lg ada kuliah tp mmg serious ne, aq mmg mood cuti da time tu.

Huhu,,,... mmg ari ne aq amik kesempatan utk update blog aq coz time cuti aq x dapat online, broadband aq da kena potong, x bayar bill..... huhh..... elaun RM400 sebulan tu mmg x cukup... (itu kalo yg style boros, belanja x ingat dunia sda...) tp aq mmg dalam proses belajar sda skrg ne.... belajar berbelanja berhemah, n berjimat sikit.... aq tau, mesti ada yg ketawa terbahak2 time baca entry aq neyh.... tp ini mmg butul2 ne.... aq nda main2...... aq serius ne.....  @_@

Aq x mo nafikan mmg ada sesuatu yg berlaku dalam hidup aq baru2 ne.... tp aq malas mo komen la... yg penting aq xda wat salah n aq x sakitkan hati org lain.... aq malas mo amik tau.... bukan masalah aq pun....

Bha,, sgt pnjg entry aq kali ne.... nanti kalo aq tulis taip panjang2,, ada la yg menangis pengsan mo muntah membaca entry aq yg macam assignment Social Studies neyh....  hurrmmm gonna miss u all during this holiday.. nantikan kabar berita daripadaku after holiday... see ya...!!!!!  ^_^