Followers

Thursday, April 7, 2011

Aku Rasa.....?????

Assalamualaikum and selamat malam....

Hari ni kan, kalo kamu mo tau, macam2 feeling aq ada... nervous, tension, pressure, happy, cheers, pleasure, tired, sleepy, angry, konpius, and rasa gundah gulana pun ada...... uii...hebat kan aq,...???? suma feeling tu aq boleh cipta dalam masa kurang dari satu hari....!!!!!!!

Nak tau kenapa....???? yg pastinya aq bukan PMT laa... blum lg hujung bulan ne....  ^_^
nda tau la kenapa, aq mmg mcm ne, sometimes I'm not sure about myself....

Okla... firstly, aq rsa NERVOUS sbab kami ada school visit di SK Pelakat, Sipitang.... Al maklum sja la... first time experience kat skula..... blum pnah lg jumpa budak2 kecil ne, (aiseyman...) Next, aq rsa TENSION and PRESSURE sbab aq jadi leader tuk skula tu...n fyi, aq ne mmg x berapa suka nak jadi pemimpin, (to a certain extent...) , walaupun pada akhirnya aq kna terima hakikat jga bahawa aq akan jadi pemimpin suatu ari nanti... ^_^  n aq rsa pressure jugak sbab first time activity kami kat skul tu macam ada sedikit kelam kabut and timbul salah faham sikit, but then, semuanya berjalan lancar selepas tu...... and this made my next feeling, which are HAPPY, CHEERS, and PLEASURE..... sangat2lah happy aq jumpa budak2 tu... dorg mmg fresh and friendly la.... teringat zaman kanak2 dlu.... melihatkan telatah mereka yg sgt aktif, melucukan dan gembira itu membuatkan team aq kat skula tu pun turut terhibur sma.... ditambah pula dgn layanan guru2, terutamanya Guru Besar skula itu sendiri membuatkan betapa diri ini lebih di hargai, membuatkan aq berasa bersemangat utk menjadi guru apabila tamat kursus kelak, (again, start skema sda bahasaku ini....  ^_^)

TIRED and SLEEPY.....?????????? Of course la, aq yg sbg leader kat skula tu x berhenti2 berjalan ke hulu dan ke hilir memastikan semua aktiviti kami berjalan lancar.... huhhh...!!!! sgt penat ya.... then, tamat jak program kami kat skula tu, naik bas balik p IPG, and apalagi..???? tidur la sepanjang perjalanan balik tu. X tersempat aq melihat keindahan panorama di luar tingkap jendela bas..... hehee....  ^_^

Last but not least,  rsa ANGRY, KONPIUS, and GUNDAH-GULANA......rsa angry tu x la angry sgt, as aq masih mempunyai KKE yg tinggi utk mengawal kemarahan aq ne.... (iya ke..???) rsa angry ngan sape..??? hurrmmm ... biarla aq jer yg  tau.... Konpius pla, aq rsa when kedua2 mereka ada depan mata aq..... Halal and Haram....???? aaarrgghhh...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aq x tau yg mana stu,,, aq konpius ne.... (walaupun sah2 jelas terbukti crystal clear yg Halal tu adalah yg terbaik.....) hard to describe la..... biar aq jer la yg tau...... Gundah-gulana pla, aiiyyooo.... x da kaitan ngan PMT jgak ne.... x tau la knapa....??? maybe sbab bnyk sgt perasaan yg aq alami hari ne membuatkan aq rsa gundah gulana..... x senang duduk aq d buatnya....

Oklaa... smpai sini jer.... macam2 feeling sda aq alami ari ne.... takut nanti bertmbah lagi,, pusing  pening aq di buatnya......actually, aq ada bnyak kerja lagi ne... nak d langsaikan.... nantikan entry gmbar2 aq naik train and gambar school visit aq ek...... bubye... see ya...!!!1  ^_^