Followers

Wednesday, April 27, 2011

4 things about me that you don't know....

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Atas komen dan permintaan daripada salah seorang peminat blog aq yang comel dan kiut, di sini mungkin akan terdapat sedikit perubahan with regards to my entry, or maybe my language. Tp jgn risau peminatku,  (chewah...!!!) Aku masih di sini..... hehee.....

Okla, pada entry kali ne, aq nak citer serba sedikit ttg diriku yg kebanyakan org len x tau. First, aq adalah seorang anak yang patuh kepada suruhan ibuku yg tercinta (huhu, mestilah, itu WAJIB tu...). Specifically, my mom x suruh aq bercinta, bercewek, ber 'couple' dan yang sewaktu dgnnya until aq graduate. So, my status...??? U all can guess la kan...??? If my mom nmpak picture aq berdua-duaan ngan pompuan or aq berjalan berdua-duaan ngan pompuan, hurmm,, alamatnya abis la aq di hujani ngan berjuta soalan ibarat paparazzi yang mengejar selebriti. Pesanan daripada my mom tu mmg la seperti mengongkong tp aq pun dah lali da ngan nasihat tu. Manakan tidak, sejak aq dari tahun 1 sek. rendah lagi aq dinasihati sebegitu rupa. Alah bisa tegal biasa sda.... lgpun, aq dpt fokus ngan pelajaran....???? iya kaa...????






            Secondly, I'm not smoking... Nak tau knapa...??? sbab my mom akan bakar mulut aq kalo dya tau... Huhh,, agak kjam bunyinya kan...?? Tp serious ne, dya akan buat kalo dya tau aq smoking... Hasilnya, terhindar lah aq menjadi perokok smpaikan bau asap rokok pun aq terpaksa jauhi....




Thirdly, my mom x kan kasi aq berkunjung ke rumah kwn2 aq kalo time Hari Raya Aidilfitri n Aidiladha... nak tau knapa...??? hahah,, aq pun x tau knapa... Aq tau sebelum ne, (masa aq kecik2 n kiut2 dulu),, ada something pnah terjadi. So, until now my mom x pnah citer n aq pun x pnah nak tnya.... So, maybe that 'something' la yg membuatkan my mom x kasi aq p rumah kwn2 aq time hari raya.





Next, my mom x kan kasi aq p rumah org kahwin. Haa... ne lagi satu perkara yg aq sndiri pun x tau n aq pun x pnah nak tnya.... X tau la knapa. Dalam invitation card, "...... dan seisi keluarga...." tp skali yg p,, my mom jak... aq just stay at home... Aq pun x brani la nak tnya sbab dya da kata jgn, x kan aq nak p jgak kan....???



Haaaa...... itu la antara serba sedikit perihal diri aq... Mmg pelik, tp percayalah... ianya BENAR,,,,... semua yg dya buat tu mesti ada hikmahnya kpd aq..... Walaupun pelik, aq tetap sayang mak aq.... Luv u mom.... (Start to miss her....)   >_<