Followers

Sunday, June 19, 2011

Happy Father's Day,,,.... still.....

Nah.... rasain doh... almost 3 minggu blog aq lgsung x d sentuh. Xtau la pa kejadian, tp lpas aq wat spot check blog aq, mcm xda perubahan pun. Masih kekal keterunaannya sejak azali lg, follower x bertmbah, cuma bnyak yg tinggalkan komen laa...

CUTI..??? Its over laa... nak tau pa yg aq bwat time cuti...??? as usual, kerja kat warung mak aq. Aq ne mmg rajin la kalo korg nak tau, (chewah..!!!)

Ok la, citer ttg hari ne, aq taip entry blog aq kali ne berbekalkan lagu Nidji - Hapus aku. To tell u the truth kan, lagu ne mmg mengingatkan aq ttg dya. c dya yg mmg aq x jumpa setelah beberapa tahun lamanya. Dya tidak mati, dya tidak pergi, tetapi dya menghilang entah kemana sehingga aq langsung x boleh menyebut nama tmpat d mna dya berada. Walau apa pun sbab dan alasan yg dya berikan, aq tetap tidak akan marah kepadanya, kerana dya adalah AYAHKU..... walau dya adalah contoh yg jelas bagi kata2 " Menanti yg tidak pasti...", setiap hari kami sekeluarga menantikannya, ibuku digantung tidak bertali, aq yg kurang mendpat kasih sayang dan didikan drpd seorg ayah, namun aq tidak marah langsung. Malahan, aq ada satu harapan dan impian yg besar jika aq di pertemukan dgnnya suatu hari nti. Walau aq pasti yg dya tidak akan dpt mendengar jemariku ini bersuara, aq tetap ingin mengucapkan, " SELAMAT HARI BAPA..."