Followers

Sunday, May 1, 2011

Lelaki Itu......

Jahat budak Jahat....hehee....
Jahatkah aku...???? 
Hurmmm.........

Hari ne aq nak citer psal seorang manusia yang bergelar lelaki. (Macam pelik semacam je ayatku ne....). Okla, sebenarnya aq nak citer psal sorg lelaki yang aq accidentally ternmpak kat Centre Point, KK, td ptg..... huhu,, kaitan....???? Lelaki itu dgn diriku.....????  hehee,, xda la.  Actually, aq tlampau boring bha ne. Xda krja nak wat, (ka aq yg malas bwat krja..????). Memandangkan bsok cuti, Hari Pekerja, so, masa yg terluang ne aq nak gunakan utk 'atas tarikhkan' (update) blog aq yg x seberapa bersawang ne.

Ok, back to the definition..... eheheh... go back to Alabama...... hahah....... ok,, back to the topic, pasal apa td tu ya....???? Ooohhh psal lelaki tu. Ceritanya mcm ne, pada sesuatu ptg, (.......????), berjalanlah aq sma genk2 kostume aq ke CP tuk survey2 brg n kain..... Sewaktu menunggu kwan2 aq yg belum smpai, aq ngan kawan aq sorg ne duduk la makan kat McD....(amboii,,, elaun blum kuar da mkan kat McD...  ^_^). Smbil2 mkan  tu, aq nmpak sorg lelaki ne, dya mengusung menatang dulang makanan McD dya yg aq pun xtau menu apa, n then duduk kat meja berdekatan ngan meja kami. Aq kalo da nmpak something wrong ngan org tu, naaa.... mula la komen itula, ini la..... Komen hidung org tu biut la, baju dya nda matching la, muka dya bidak la..... eee semua la bha d tegur...... Tp kali ne lain pla, aq x smpai hati mo komen lelaki tu. Mmg muka lelaki tu sgt bidak, xda la hensem sgt. Tp aq x snggup nak cakap ngan kawan aq... Aq tgk muka dya yg innocent, plus dya duduk sorg2 kat situ, dgn cara dya makan burger dya, pandangan mata dya,... membuatkan aq rsa simpati pla ngan dya..... Xda kwan dya. Eeeee....... aq sgt kesian la tgk org tu td, macam aq mo nangis ja.....

Tp bila d pikir2 balik, komen2 pasal penampilan n fizikal org lain mmg xbaik . Tuhan dah ciptakan rupa bntuk n sifat manusia tu, kita x bleh nak mengejek, sebab mengejek seseoarg tu ibarat mengejek penciptanya.... Astaghfirullah..... Lagi stu, aq sgt2 bersyukur sbab aq masih ada kawan2 yg sgt menyokong aq. Kawan2 yg sgt membantu aq dlm kesusahan, kwan2 yg help me cheer up kalo aq sedih, kwan2 aq yg sporting, kwan2 aq  yg snggup ikut aq walau kemana jak aq pergi n semualah kawan2 aq yg ada kaitan dlm hidup aq.... Aq sayang kawan2 aq semua...... Sgt2 sayang kamu.....!!!!!!!!!! 
Bubye.......   ^_^