Followers

Wednesday, April 20, 2011

I don't need you, and it's a LIE...!!!!

Assalamualaikum and salam satu Malaysia semua,....

This tonight kan  =_= " , aq rsa free sgt2.... tu yg aq heran tu. Slalunya ada jak kerja nak di buat n nak d selesaikan. Thinking about itu laa,  ini laa,  about *** la,  aiyoooo... Tp lpas pikir setengah kali, bgus jgak sekali skala free mcm ne. X mem 'busy' kan diri. Mcm kawan aq yg ada harapan jadi model ckp, "Terimalah kenyataan yg kita mmg free malam ne,". Apa lagi, hargailah masa2 free ini dgn aktiviti yg berfaedah... hehee....

Kau bahagia, yaa..... aq tau kau bahagia... sometimes aq rsa happy bila kau bahagia. Kau senyum, kau ketawa, kau ceria, yaa..... aq ska melihatkan kau sebegitu rupa. Namun, pinta diri ini kepadamu, jgnlah sia2 kan diri ini. Jgnlah d jadikan diri ini sebagai tmpat utk mengisi ruang kosong dan kebosanan dalam rentetan hidupmu. Yaa..... aq hargai saat kau bersamaku, kau yang sering membuatkan aq tertawa, melihatmu bagaikan 'lavender' yg berupaya memberikan ketenangan dan keindahan dalam hatiku. Walaupun kau tidak dapat menjadi milikku yg hakiki, percayalah...... aq masih di sini. Masih menantimu, walaupun jelas penantian ini tiada noktah penghujungnya. Amat jelas Noktah Cinta itu d pandangan mataku, namun aq masih mampu melihat ayat2 sesudah noktah itu. Sesekali aq dapat menangkap maknanya, namun untuk pergi lebih jauh, tak tercapai akalku, kerana noktah itu masih di situ.......




Huhh........!!!!! ok, d atas td tu hnyalah iklan semata2.... mood jiwang, ACTIVATED...!!!! Ni la kan kalo terlampau free. Update blog ngan mood jiwang.... Ok laa, aq rsa smpai sini je la entry kali ne. Xtau apa nak tulis da. See u allz then for next entry with next story....Bubye.....  ^_^