Followers

Thursday, March 10, 2011

Kebusanan,,, akhirnya menjawab TAG.....

Ok... setelah beberapa kurun lamanya,, akhirnya aq kena tag juga...
kna tag oleh kawan aq, Farhanezam yg sekarang menghidap penyakit batuk berterusan, sma mcm aq jgak.... batuk nda pandai baik2..... Utk menggembirakan hatimu Farhan, aq jawab la tag ko, (sebagai alasan tuk mengupdate blog....)
Actually, aq pun x tau tag ne pasal apa, tp menurut pemerhatian rambang ku ke atas blog c Farhan, (kawanku yg men'tag' aq), tag ne macam pasal menjawab2 soalan... aq jawab jak la......

Sila beritahu nama penuh kamu. Tak kisahlah sampai nama datuk moyang kamu.
Nama penuh saya ialah MOHD.RUSMAN BIN USMAN. Mohd. tu mmg my parents yg bg tu nama, kami semua 3 beradik ada nama Mohd kat pangkal nama kami. Rusman tu pla, gabungan nama my mom n dad. My mom's name is RUSNANIE n my dad's name is USMAN. So, apabila digabungkan, jadilah RUSMAN...!!!!! That's makes me so special....  ^_^

Kamu suka warna pink tak?
Frankly speaking, aq mmg suka warna tu, tp memandangkan aq ne seorg lelaki, terpaksa la jadi hipokrit tuk mengatakan, "eeeeee pink??? warna perempuan bha tue........" But for me la,, there's nothing wrong wit pink, kesian warna tu di anggap sedemikian rupa. Its ok what...???? Nice colour to see....

Kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan si pemberi taggie ni apa kamu nak cakap dengan dia?
Assalamualaikum... uiisehhh.... skema,,,  tp lebih bagus kalo c pemberi taggie ne belanja makan kan...???? sejuk perut ibu mengandung....  ^_^ huhu,, ari2 pun kami berjumpa..... so pemberi tag, bila lagi...????

Siapa paling comel Maher Zain atau kamu?
Sorry la, but semua kawan2 aq cakap aq ne comel..... sooo......~~~

Mana lagi sedap? kek atau ais krim?
OHHHH.....jangan cakap pasal makanan depan aq....!!!!! ko taruk jak la depan aq,, kek atau ais krim,, semua aq bantai.......huhu, bucur rahsia pelahap ku..... >_<


Bila tarikh birthday si pemberi tag ni? (kalau kamu ingat kamu memang hebat)
Menjawab dgn yakinnya....!!!!! 26 Oktober 1992. (padahal sda d buka page nya d Facebook)

Ain Maisarah siapakah dia?
Sorry ar..... nda knal......

Ceritakan sejarah kamu membuat blog ikutlah sampai perenggan pun
Sejarah membuat blog...????  ndada la sejarah yg boleh aq anggap hebat dalam membuat blog ne,,, aq wat blog juz bcoz to fill my time n menghilangkan kebosanan n express my feeling. Sejarah aq membuat blog ne x la sukar sgt sbab bnyak kawan2 aq yg memberikan tunjuk ajar n bimbingan......

Apabila hari jadi kamu, kamu nak saya(pemberi taggie ni) beri apa pada kamu?
Aq nak RESEPI RAHSIA....!!!!!! kek secret recipe yg paling sedap n paling besar skali.......  ^_^
plus presents la jgak... (presents ok..??? so means ianya plural n aq mau lebih dari 1 hadiah....)

Huhu... d suruh tag 10 org, tp aq macam malas mo mentag org ne,, utk menjadikannya lebih universal,, aq invite sepa2la yg ternmpak n terbaca entry ne utk join... anda sememangnya d alu2kan..... gud luck....!!!!  ^_^