Followers

Sunday, February 6, 2011

Coretan hari ini...

Assalamualaikum...  ^_^ hehe... terkejut ka...???? ini masi blog aq lg laa.... cuma heading dya jak tukar, sebab heading lama tu terlampau panjang n da bosan ngan heading tu. Now heading blog aq, " BICARA NOKTAH INI. " tajuk heading aq ne pun xda kena mengena ngan sesaper.... cuma mcm aq rsa perkataannya tu ada dalam my favourite song. n lagi stu, tajuk heading tu memberi makna kepada aq. xtau la mkna apa......  ^_^

Enough with heading, now about event yg berlaku beberapa hari yg lalu. sjak dua menjak ne aq jarang ber'blogging'. al maklumlah, cuti seminggu Tahun Baru Cina kan, aq pun balik kg.... n as usual, bila time cuti kat kg tu, biasalah aq tulung mamaku kat warung dya... kerja kat sana....so , jarang la update blog coz kelembapan line internet menjadikan aq tension tahap gilak babeng n trus aq off lap top. nasib bek ada facebook peneman hatiku time cuti....

Hari ini hari Sabtu, awal sikit aq balik IPG.... sbab ada h.work yg perlu d laksanakan n ada la kerja2 lg..... so, d kesempatan ini, aq ambil la masa terluang ini (dalam jam 1 pagi ne..!!!) tuk meng'update' blog aq.. nti kalo besawang sepa susah....????? aq jugak......

Owh ya...!!! sikit lupa, aq puas hati ngan bilik aq yg telah dikemas dan d hias fasa pertama.... (cewah..!!!!) A big thanx to Syaifuddin, my roomate yg bnyak sponsor everything....... next time, aq pla jd sponsor.... kami kerja kuat tau...=_= n nasib bek ada bunga api yg meletup2 d angkasa, kami hnya mampu melihatnya dari tingkap bilik (sambil mengelap cermin) n seriously, sangat cantik...!!!!!!!!!

Sekarang sedang list barang2 mengikut priority utk d beli bila elaun bulan 2 keluar nti.... bukannya mo shopping, tp berbelanja berhemah, (ya laito kunun....  =_=) 

Bsok pla ari Ahad,, I mean ari ne la hari Ahad...... plan nak wat suma h.work n kerja, so xla busy dkat2 nak start kuliah esok..... Actually, aq mmg busy this week... so many things to do.... but I try to focus n doing my job.... Semoga semuanya berjalan lancar..... Amiiinn......  ^_^