Followers

Saturday, October 15, 2011

I'm sorry guys.......

Assalamualaikum and salam ceria to all....
Just so you know, I had type this entry 2.30 in the morning ok... huhu,, after I came back from watching movies.

Okla, straight to the point, aku tulis entry kali ini dalam Bahasa Malaysia jer ya... Bnyk nak tulis ne, hehee...

This was with regards to the title of my entry and specifically focused on my classmates of PPISMP BI Sem3 Group1, IPG Kampus Gaya....

Ni lah classmates aku..  ^_^

Hooorrayyyy...!!!!!!!!!!  ^_^


I'm sorry, I'm sorry, I'm sorry, I'm sorry, I'm sorry, I'm sorry, I'm sorry, I'm sorry, I'm sorry, and I am really2 sorry guys..... Aku minta mahap banyak2..... Sekali lagi, aku minta mahap.....




Aku minta mahap sebab aku tidak dapat untuk menjadi Ketua Opsyen yg terbaik untuk kelas kita. (huhu,, aku pun nak bwat special entry macam Kichy pernah bwat last sem...). Aku tau ini macam tiba2 jak tapi aku seriously minta mahap....

Aku sudah cakap kan aku memang xmau jadi K.O, tp tetap kena jgak. Hanya 7 undi yang menjadikan aku K.O . Aku berkeras hati pada mulanya untuk tidak menerima jawatan itu. Aku kata aku x pandai dan aku x dapat menjadi seorg K.O yg baik. Aku paham dan aku sedar, walau macam manapun aku tolak jawatan tu,  sooner or later, aku tetap akan menjadi pemimpin juga, seorg ketua yang bergelar cikgu di sekolah. Or maybe seorg yang akan memikul tanggungjawab sebagai seorg suami dan seorg ayah suatu hari nanti. Aku sedar akan itu semua. But it takes time for me to learn... bukan secepat ini. Ada pepatah mengatakan, kalau kita tidak mencuba dari sekarang, bila lagi..???? Tapi it depends on the time and the person itself kan...??? 

Aku sedar tugas sebagai seorg K.O bukan tugas yg mudah,, memang bnyak kerja... apatah lagi menjaga kebajikan kawan... I try to be the best for you all. Alert for almost everything... But macam yg aku cakap td, aku bukan seorg ketua yang baik... To tell you all the truth, aku xpernah pegang apa2 jawatan kat sekolah, AT ALL...!!!! That is why aku langsung x pernah merasai pengalaman sebagai seorg ketua. 

Aku xdapat menjalankan tugas dengan baik sebab bnyak sgt perkara yang aku sertai sepanjang semester ini. With all of the sajak, menari, nazam, my position, all of the performances, practices, studies, assignments, homeworks, revision, pressure and all that... huhhh...!!!!! Aku bukan pinta itu semua untuk datang kepada aku dan aku sedar aku boleh tolak itu semua. Alaaahh.... mesti ada yang pikir aku ne gila kuasa. Smua la mo diikut... Aku pun xtau kenapa, aku dah cuba untuk elak, aku bagi peluang dengan try to suggest other people's name but kena reject.... So, aku ikut jer la semua event tu, plus,, aku ada sebab tersendiri kenapa aku ikut event tu semua... aku nak timba pengalaman di samping mengatasi masalah nervous n gagap aku ketika bercakap di khalayak ramai...!!!!

Aku minta maaf la ngan korg semua sebab xdapat buat apa2 tuk kelas kita. Kelas2 lain semua dah buat baju kelas laa, hias kelas sampai dah jadi macam rumah sendiri, buat beberapa event namun, kelas kita langsung tidak ada apa2 perubahan. Aku minta maaf banyak2 ngan korg semua.....

Walau apapun yang terjadi, yang sudah tu sudah... Barang yang lepas jangan dikenang... Jadikan sebagai pengajaran, dan aku kini sedar setiap apa yang terjadi itu ada hikmah di sebaliknya. Aku harap kamu semua dapat bersabar, hanya tinggal saki-baki beberapa minggu jer lagi aku menjadi K.O tuk sem 3 ini, semester akhir foundation kita... Selepas ini, mimpi ngeri kamu semua akan berakhir...  So, di kesempatan ini, aku ingin meminta maaf sekali lagi kalo ada yang terkasar bahasa, terguris hati, kecewa, marah, benci, x puas hati, merajuk n semua la... Aku sedar semua itu salah aku atas apa yang terjadi... Whatever it is, you all memang the best and AKU SAYANG KORANG SEMUA....!!!!!!!!  ^_^

Okla, jangan sedih2 ya kawanku... marilah kita sma2 enjoy menghabiskan sisa semester akhir foundation kita ne... Focus on our final exam next month, and for sure success will be ours... Cheer up people..!!!! Good luck to all.....  ^_^


p/s: Entry ne xda kaitan ngan meeting K.O petang kelmarin ok, at least, dalam meeting tu, kelas kita kena puji sebab xda masalah berat plus kena puji rajin lagi... hehee...  ^_^

Just call on your brother when you need a hand, we all need somebody to lean on..~~