Followers

Thursday, May 26, 2011

Just enjoy the show.....

Jam sekarang menunjukkan pukul 12.45 am dan aq masih lagi belum mengantuk tahap gilak babeng (dui, melampau jgak bahasa aq neyh...). Masih terbawa2 ngan semangat menyiapkan esaimen LDS aq yg merupakan esaimen terakhir aq d semester 2 ne (dudui, skemanya bahasa...). Tmbah ngan penangan Milo panas + Chipsmore sbg supper, wei, seriously, mata aq blum ngantok lg ne....

Semuanya da di langsaikan, bermaksud, aq hanya tggal menghabiskan sisa saki-baki hari2 terakhir aq di semester 2 ne. Free yg sgt thap gilak babeng ne, (haaa.... ne baru betul...). Means, tggal beberapa hari jak lg aq menapak di IPG Gaya ne, sebelum tibanya cuti balik kampung. Cuti 3 minggu wooooo.....!!!!!!!!   ^_^

Dan ini juga bermaksud bahawa aq akan terpinggir seketika (selama 3minggu) daripada alam maya. Facebook xdpat online, apatah lagi Blog. Harap blogger semua paham la yer ngan ke 'senyap' an aq selama 3 minggu ne. Al maklumlah, b.band blum byr lg.... Al-bankrup gue skrg ne.....  >_< 

Start jer semester 3, baru lah blogger semua akan nmpk aq online. Kat mana2 je ada tu muka aq... And the most interesting part is, akan ada junior masuk sem depan....!!!! Bukannya aq bngga n minat mereka masuk kat sini, tp sekurang2nya title junior tu aq x pgang lagi laa.... Dorg da yg akan pegang. Merasa la jadi senior kpd 1 batch junior. Kalo ada pa2 pun, x la semuanya tertumpu kpd kami lg, coz da ada kedatangan junior... Dorg la yg akan jd mngsa lg, mcm yg kami alami time sem 1 & 2 ....

As for tomorrow, ada last even tuk our class... all that I want to do is ENJOY...!!!!!! nanti aq citer kat entry yg akan dtg ek, see you tomorrow,, babai.....!!!  ^_^