Followers

Wednesday, May 4, 2011

Hari ini hari Rabu......

Assalamualaikum dan salam ceria kpd anda semua…..  ^_^

Serabut….!!!! Eh,,, salah guna perkataan pla… Sibuk……!!!!!! Busy…..!!!!! (Balik2 aq ulang perkataan tu kat entry aq kan…???)  Xpa, next time aq akan bwat contest kira bilangan perkataan sibuk dan busy yg ada kat dalam blog aq ne. Amacam..???? As usual, sepa2 yg dpt teka ngan betul aq bagi RM 1.00….. Haaa….. nak x….????  Xdala, aq main2 jak tu…

But seriously, mmg sgt busy dlm minggu ne n bulan ne. Aq tau la kerja sbg cikgu ne mmg sgt mem ‘busy’ kan, tp x pla aq sangka yg mo jadi bakal guru ne pun x kurg ‘busy’ nya. Xpa, keep motivated Rusman, you will face it successfully.  Lgpun, masi foundation lg… Exam pun next sem baru ada. Tp aq xleh pandang rendah ini semua….Assignment…??? Aq rsa most of it already done, except for assignment ES and LDS. MQA file…???? Mcm ready jak sda tu… Dancing…??? Oklaa, semakin bnyk praktis semakin baik tarian kami, Tarian 1 Malaysia. That is actually for Pesta Kaamatan peringkat IPGK Gaya pd 11 May nanti. Next thing is our dramatization, MACDEPP…  (Macbeth actually…) Just another new version of Macbeth from our batch. Aq ada berlakon jgak, but just minor character…






Lagi satu la aq nak tnya korg suma. Apa korg rsa kalo satu penantian yg lama dan menyeksakan berakhir dgn satu kegembiraan….???? Itulah yg aq rsa skrg. ELAUN SUDAH KELUAR….!!!!! Alhamdulillah….  Bolehlah bwat perancangan seterusnya slpas ne…. hehee….   ^_^

Menghitung hari....detik demi detik....hehee,, x lama lg cuti. Aq akan balik Sandakan 28 hb ne.... Holiday mood...!!!!! But the show must go on.... work it bebeh......hahahaa... see u all then, bubye....  ^_^