Followers

Saturday, May 14, 2011

Me with stranger soon......

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.......   ^_^

Hari ini macam aku 'blur2' sikit. Tak tau la kenapa tapi otak aku kali ini kosong, macam tak ada apa2. Bangun agak lewat sikit tadi, jam 8.30 pagi. Lepas tu grab my towel dan terus pergi mandi (sambil cuci baju...). Cuci baju dengan tidak ada perasaan, (cuci baju pun kena ada perasaan woo....). Selepas siap, aku jemur baju dan duduk depan laptop, buka facebook dan buka blog, lahirlah entry ini.....

Ok, perenggan kat atas tu mmg lame.... :P Mmg xda perasaan tu, hahahahaa..!!!!!!  Plus, aq mmg xtahan nak taip every full words tu....

Nak citer apa ya....????? Actually, aq xda nak citer apa2 kali ne but aq tersgtlah boring... Dah la exam xda, assignment pun tggal skit lg, and the two last project yg aq kna bwat is persembahan tarian tuk hari guru dan dramatization of Macdepp. Lpas tu CUTI..........!!!!!!!!!!!!!!!   ^_^

Td mama aq kol. Dya tnya bila aq balik. Aq kata 28hb ne. Trus dya suruh aq ikut sorg abang tu yg aq pun ntah xknal dan lgsung xpnah jumpa... Korg pun tau la kan, aq ne jenis yg pemalu, especially kalo org yg mmg aq x knal. Aq tu tak kisah kalo ikut dya (sbab tmbng free...!!!!!), tp masalahnya, aq knalah pretend jadi org yg peramah time ikut dya tu. Guess what...???? 6 jam perjalanan tu........ Kering otak aq mencari topik perbualan nanti.... Or maybe with another idea,,,, TIDURR...... hahaha.......  ^_^

Weekend aq kali ini tersngtlah menduka citakan... My friend suma jalan... tggal la aq keseorgan kt cni.... But I'm still alive......!!!!!!!! hahahahaa...... 
Keep motivated, until then, see ya......  ^_^