Followers

Tuesday, March 1, 2011

Tarian Cina ku di UMS.....

Selamat malam semua...!!!!!

Sori la sbab da lama da x update blog aq.... msti korg tertanya2 kan..???
msti korg rasa aq xda  idea nak wat entry apa... 
Actually, aq busy la ngan program Bengkel Tarian 1 Malaysia yg berlangsung di UMS 
pada 25-27 Februari yg lalu....
Aq mmg sangat excited nak ikut tarian tu...
sbab mmg itu la benda yg aq minat......

 Bercakap pasal pengalaman kat sana,, mmg sangat seronok. Jumpa  kawan2 baru, suasana baru, pengalaman baru,, (cehh... itu mmg la biasa kan...  =_= ") First skali smpai kat asarama d stadium Likas tu, ok laa... dapat bilik yg selesa.... kemudahan kira ok laa....tp itu x brapa penting...
Yg penting skali, aq dapat jumpa jurulatih tarian Cina yg begitu berbakat, lutchu n sgt sporting..... 
(plus pretty as well  ^_^) dan juga ajk2 kat UMS g sgt friendly n baik hati..... secara keseluruhannya, aq amat puas hati la ikut program ne... walaupun ada pengalaman yg telah menyebabkan aq trauma malam itu,, tp aq juz biarkan jak laa.... maybe dya bergurau jak tu,, main2...... lagi pun aq da biasa ngan benda2 tu semua.... x payah la nak amik serius kan.....???????

Bnyk ilmu yg aq dapat daripada program ne,, x terkira ilmunya... (padahal malas mo tulis satu2 d cni....) actually da lewat malam bha ne, (oopsss..!!!! sori.. pagi ok,, jam 1 pagi...  )
Aq blum lg wat revision tuk Social Studies for test bsok.... aiyoo... bz ngan FB n blog jak....
kalo terusan mcm ne,, berserah diri jak la bsok,, jawab soalan sebaik mungkin.,.....

Sorila kalau entry kali ne nmpak mcm rush jak.... aq penat la,, capek donk.... bnyk lg nak tulis sebenarnya... (ooppsss...!!!!! sori lagi... taip bha....) tp utk memuaskan hati para pembacaku sekalian.... 
gmbr2 kat bawah diharapkan dapat mengubat rindu di hati yg selama ini menantikan kabar berita daripadaku.... (uuiiiiii kenapa bha bahasa ku tetiba begini neyh...???  ^_^)
ok.... enjoy the picture...!!!!!!!  ^_^








tu semua adalah gmbr2 time time hari last kami d sana..... persembahan terakhir.... huhu... 
gonna miss u all...!!!
wnat o say a big thanx to our jurulatih yg bnyk memberikan tunjuk ajar n all the ajk2 of UMS, u all are awesome....!!!!! n to all my frens there,, nanti kita jumpa lagi....!!!!!  bye2......  ^_^